14 de desembre del 2008

6È DIA. 14/12/2008

Si ahir no vam marxar, vol dir que avui continuem aquí. I no deixem de banda la nostra lluita ni el cap de setmana. Això sí, una mica més relaxats i preparant-nos ja per la setmana que vé.


Avui a la tarda ens hem tornat a reunir a les 16 per a continuar parlant sobre les negociacions amb el Rector i del model de Universitat que volem per a tothom. S'ha acabat l'assemblea a les 18h amb un conjunt de propostes que ja s'han fet arribar als representants d'estudiants de la taula de negociacions i que aquesta nit s'aprovaran a l'assemblea general.

En contra del que alguns mitjans de comunicació volen fer creure, això no és una tancada per omplir els dies que queden fins Nadal. Si ens movilitzem és justament perquè som estudiants i aquesta condició la mantenim. S'ha habilitat una aula d'estudi on poder continuar amb les tasques i exàmens.

Pengem la foto de la Pensativa, guanyadora de Miss camiseta mojada Rectorat'08 després d'aguantar estoïcament la contínua pluja de tot el dia d'ahir. També fotos de part del col·lectiu dinant i de una parella de tancats tocant la txalaparta després de dinar.


La teva crítica, aportació, idea, col·laboració, participació, és imprescindible perquè d'aquest procés de reinvindicació en surti una universitat veritablement pública i de qualitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Guapes les imatges, donen vidilla..Lo de la Pensativa com a Miss samarreta mullada es una proba més que l'esser humá ja fa molt temps que va deixar els arbres per baixar a terra...Des de les hores que correm!!!! Potser ja seria l'hora de parar-se a lluitar, sempre fugint fa fástic, no? Endevant coleges, no defalliu, sóu la primera linea.