11 de desembre del 2008

La UdL en peu de guerra

Aquesta nit entre dimarts 9 i dimecres 10 de desembre una vuitantena d’estudiants hem dormit dins l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida en protesta contra l’aplicació del procés de Bolonya.

L’ocupació se suma a altres ocupacions que hi ha hagut en el dia d’avui a la Universitat Jaume I de Castelló o a la Universitat de Girona, totes sota les mateixes reivindicacions crítiques amb el procés de Bolonya i a favor de la congelació d’aquest i la creació d’un diàleg universitari.

Des de l’assemblea d’estudiants tancats al Rectorat de la UdL reiterem la nostra intenció de seguir amb la tancada indefinida fins que no s’arribi en un acord satisfactori. També volem insistir en quin és el model d’ocupació que seguim, defensem i duem a terme una tancada pacífica al Rectorat i que no ha de suposar almenys de moment l’aturada del ritme normal de la Universitat de Lleida, ocupem la facultat per viure-hi temporalment, reunir-nos i negociar, no pas per impedir el funcionament normal del centre.

Defem la pública, aturem Bolonya!

Assemblea d’Estudiants Tancats a la UdL

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina Universitat volem? Ánims, companys i companyes. Gràcies a tothom per tot

Anònim ha dit...

Ghandi deia que no hi ha camí per a la pau, que la pau es el cami.
També sabem que si vols la pau preparat per la guerra. I el Woody Allen va escriure que si esclatava una guerra ell es declararia...presoner. Fes l'amor i no la guerra, deien els hippies. Ara sabem que moltes vegades l'amor es una canya!! Endevant les ánimes cándides, obri'm els ulls, el món real truca a la porta, deixe'm que s'apoderi de les facultats, de TOTES les facultats.
Endevant, només podem anar endevant, no hi ha cami de tornada.

Àngel López Peiró ha dit...

El que m'estic perdent,mare meva!

Una salutacio a tots des dels Estats Units i molts anims!
Jo la veritat encara no m'he estudiat massa el tema per saber si el Proces de Bolonya es tan perjudicical pels estudinsts de la UdL o no, pero dono suport a campanyes que busquin un reconeixement per part dels institucions al dret dels estudiants a prendre part en les decisions importants que els afecten!